Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Coronacrisis

Het coronavirus heeft nog steeds veel invloed in Nederland en daarbuiten. De gevolgen van de crisis zijn heel divers. Zo zien we dat het bezoek aan de vakantieparken gelukkig een vlucht neemt. Helaas is de situatie voor de zwembaden heel anders. Ook voor vakantieparken waarbij het restaurant een grote rol speelt, is het nog lastig. Hoe dan ook, in welke situatie je ook zit: we wensen je heel veel sterkte, want deze crisis is voor niemand makkelijk! Wij blijven aan je pensioen werken, ook tijdens de coronacrisis. 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Op deze pagina beantwoorden we graag alvast een paar van jouw vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.  

Voor werknemers en uitkeringsgerechtigden

Financiële positie Pensioenfonds Recreatie

Wat het virus betekent voor het toekomstige pensioen is nu nog niet te zeggen. Pensioenfonds Recreatie belegt voor de lange termijn. Wij blijven dit zorgvuldig monitoren en houden je op de hoogte.

Vertraging post als je in het buitenland woont

Als je in het buitenland woont, krijg je post van ons waarschijnlijk later. Soms wordt post nu helemaal niet bezorgd. Dit heeft te maken met het coronavirus. De vertraging is afhankelijk voor het land waarin je woont. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.

Geef je e-mailadres door

Veel post kunnen we je ook online sturen. Dan hebben we wel jouw e-mailadres nodig. Geef daarom nu je e-mailadres door op de Mijn Omgeving.

De coronacrisis heeft géén gevolgen voor het nabestaandenpensioen

Pensioenfonds Recreatie keert het partnerpensioen en het wezenpensioen gewoon uit als iemand overlijdt aan de gevolgen van de coronacrisis.
Klik hier om te lezen wat er is geregeld.