Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Blog voorzitter Eiko: #GastVrij Pensioenfonds

25-03-2019

Het eerste kwartaal van 2019 zit er alweer bijna op. De zomer komt er nu snel aan. Een drukke tijd voor iedereen die in de recreatiesector werkt.

Pensioenfonds Recreatie staat natuurlijk ook niet stil. Logisch, want we groeien de afgelopen periode als nooit tevoren. Die groei komt vooral door het stijgende aantal werknemers per bedrijf. Het gaat goed met onze sector. Als voorzitter van Pensioenfonds Recreatie ben ik daar best trots op. En natuurlijk ook bijzonder blij mee. Deze groei smaakt naar meer. Wij zijn ambitieus en willen in 2019 nog verder groeien. Samen met jou. Maar misschien nog wel belangrijker: wij willen een ‘gastvrij pensioenfonds’ zijn. Jij weet immers als geen ander dat gastvrijheid binnen onze sector heel belangrijk is.

Met het speciale programma #GastVrij Pensioenfonds gaan we hier op verschillende manieren invulling aan geven. Eén van die manieren is dat we sinds kort een relatiemanager hebben aangenomen. Deze relatiemanager gaat onder andere op pad om met werkgevers te praten. Wat verwachten zij van het pensioenfonds? Wat kan beter, en wat moeten we vooral níet veranderen? Als iets beter kan, gaan we dat natuurlijk doen. Daar pluk jij als deelnemer van ons fonds uiteindelijk ook de vruchten van!

Het seizoen zal voor jou binnenkort van start gaan. Daarom wil ik je voor nu alvast een mooie, en vooral GastVrije periode toewensen! 

Groet,
Eiko de Vries
Voorzitter