Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Een gastvrij welkom voor Safari Resort Beekse Bergen

08-05-2018
Pensioenfonds Recreatie op bezoek bij Safari Resort Beekse Bergen

Altijd al eens vanuit je bed giraffen, olifanten en zebra’s willen zien? Vanaf nu hoef je daarvoor niet meer naar Afrika. Safari Resort Beekse Bergen, Europa’s grootste wildland-experience, opende op 18 april haar deuren. Vanaf nu kun je wakker worden tussen de wilde dieren en slapen in lodges, safaritenten en boomhutten.

Afgelopen week bracht Pensioenfonds Recreatie een bezoek aan dit prachtige resort van Beekse Bergen. En omdat het pensioenfonds de pensioenen regelt voor de medewerkers van het resort, grepen we dit moment aan om persoonlijk kennis te maken met een aantal nieuwe deelnemers. Zo spraken we onder andere met twee Rangers van het resort (zie foto).

We kwamen natuurlijk niet met lege handen aan. Zo kregen alle medewerkers van Beekse Bergen een heerlijke reep duurzame chocolade als welkom bij Pensioenfonds Recreatie. Want nú genieten is minstens zo belangrijk als later!