Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Ellen te Paske-Lievestro nieuw bestuurslid Pensioenfonds Recreatie

23-04-2018

Ellen te Paske-Lievestro (1981) is per 12 april 2018 officieel benoemd als bestuurslid van Pensioenfonds Recreatie. Zij vertegenwoordigt de deelnemers en is voorgedragen door FNV Horecabond (handelend onder de naam FNV Recreatie). Ellen is sinds 2015 zeer actief in de pensioenwereld. Ze heeft onder andere ervaring opgedaan bij PensioenLab, FNV Jong en Pensioenfonds Metalektro (PME). Nu kan zij deze ervaringen gebruiken voor Pensioenfonds Recreatie.

“Ellen heeft een succesvol traineeship bij PME gevolgd. Daarom kan ze gelijk aan de slag bij ons pensioenfonds. Wij zien haar als een echte aanwinst voor ons fonds en wensen haar veel succes!”, aldus voorzitter Eiko de Vries. Op dit moment is Ellen de enige vrouw in het bestuur. Pensioenfonds Recreatie vindt meer diversiteit binnen de organisatie belangrijk.