Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Fonds aanwezig bij ‘De Dag van de Recreatie’

02-11-2018

Op donderdag 1 november organiseerde FNV Recreatie voor de eerste keer ‘De Dag van de Recreatie’ in Center Parcs De Eemhof. Bestuurslid Ellen te Paske en communicatieadviseur Niek Hummel waren namens Pensioenfonds Recreatie aanwezig.

Voor de bezoekers van deze dag, waarvan de meeste deelnemer bij Pensioenfonds Recreatie, puilde het programma uit. De dag begon met live muziek, een uitgebreide lunch en een ‘lachtraining’. Daarna werden er diverse workshops gegeven en aan het einde van dag was het tijd om de prijs uit te reiken voor de ‘Leukste Collega Recreatie & Beste Praktijkopleider’. De dag werd afgesloten met een borrel.

Tussen de bedrijven door konden de bezoekers in gesprek met  het pensioenfonds. Voor liefhebbers, en dat was eigenlijk iedereen, deelde het pensioenfonds duurzame chocoladerepen uit.