Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Snel inzicht in je pensioen met het vernieuwde Mijnpensioenoverzicht.nl

07-06-2021
Pensioenoverzicht

Voor overzicht en inzicht in je pensioensituatie ga je naar Mijnpensioenoverzicht.nl (MPO). Op deze website staan al je pensioenbedragen overzichtelijk bij elkaar. Bovendien is de website nu totaal vernieuwd!  
 
Als je inlogt op MPO (met je DigiD), zie je al jouw opgebouwde en verwachte pensioenbedragen. Ook het bedrag dat je aan AOW kunt verwachten zie je op de website staan. Dat was al zo, dus daar is niets aan veranderd.

Tips en video’s

Maar MPO biedt je nu ook handige tips en informatieve video’s. Plus begrijpelijke informatie over gebeurtenissen die invloed op je pensioen (kunnen) hebben. En je kunt lezen wat anderen doen met hun pensioen.  
 
Zo heb je snel een totaaloverzicht van je pensioensituatie, nu en straks. En je weet wat je verder nog kunt doen voor jouw pensioen. Voor advies en specifieke pensioeninformatie kun je altijd terecht bij je eigen pensioenfonds of verzekeraar.  
 
Dus ben je benieuwd hoe je ervoor staat? Log dan direct even in!

MPO: wie zitten daar achter?

MPO is een initiatief van de pensioensector. Doel is je beter inzicht geven in jouw pensioen. Stichting Pensioenregister beheert de website. Deze onafhankelijke stichting is een samenwerking tussen de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank.