Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Robin op bezoek bij teamdag De Wilgenweard

10-07-2019
Pensioenpresentatie bij de WildenWeard

Afgelopen dinsdag organiseerde De Wilgenweard een teamdag voor haar medewerkers. Zo kregen ze uitleg over mountainbiken, werd er een biertapcursus georganiseerd en kwam Robin langs voor uitleg over de pensioenregeling! Het was voor het eerst dat Robin voor zo’n grote jonge groep heeft gestaan. De jongste werknemer was 16 jaar. Robin: “Ik dacht heel even, dit gaat wat worden, al die jonge mensen bij elkaar. Met bier en wijn erbij, haha! Maar het merendeel vond het reuze interessant, en het was ook nog eens heel gezellig!” En dat is inderdaad goed te zien op de foto.

Nu weten de jongste werknemers ook dat zij vanaf hun 21epensioen opbouwen bij Pensioenfonds Recreatie. Ook legde Robin de verschillen in AOW-leeftijden uit. “Het is best belangrijk om zelf iets extra’s te regelen voor later, als je eerder wilt stoppen met werken”, maakte Robin duidelijk. Daarnaast vroegen ze zich af hoe het eigenlijk zit als je verschillende pensioenpotjes bij meerdere fondsen hebt. Daarom liet Robin ze kennismaken met de website mijnpensioenoverzicht.nl.

Wat Robin gisteren heeft bereikt? Bewustwording van - en overzicht in de eigen pensioensituatie.
Over gastvrijheid gesproken: na afloop werd Robin uitgenodigd voor de barbecue. Ook hier werd nog veel over pensioen gepraat…