Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Terugblik werkgeversevent ‘Gastvrij pensioen’

02-11-2018

Wij van Pensioenfonds Recreatie worden net als de recreatiesector die wij bedienen, een gastvrij en gastgericht fonds. Inmiddels hebben we de eerste stappen in dat kader gezet. Zo werken we ook graag mee aan de gastvrijheid van werkgevers in de recreatiesector. Tijdens het evenement 'Gastvrij pensioen' op 1 november was er genoeg ruimte voor succesverhalen en het opdoen van inspiratie door en voor werkgevers.

Klaas-Jan Leinenga (Beekse Bergen) en Mariska Pronk (de Kennemer Duincampings) vertelden over hun gastvrij/gastblij-formule. De pensioenquiz die hierop volgde bevatte genoeg ingrediënten voor een stevige discussie. Want hoe zit het eigenlijk met de pensioenbeleving en behoeften van werkgevers in de recreatiesector?

Ten slotte maakten de bussafari en de rondleiding op het resort met borrel de dag compleet! Blik met ons mee terug op deze succesvolle dag.