Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Trots op onze nominatie voor de Pensioen Pro Awards

31-10-2022

De Pensioen Pro Awards zijn de jaarlijkse vakprijzen van Pensioen Pro en het Financieel Dagblad voor de pensioensector. Wij waren genomineerd in de categorie Communicatie. We gingen helaas niet met de award naar huis. Wel zijn we heel trots op onze nominatie! Heldere en optimistische communicatie is voor ons als gastvrij pensioenfonds namelijk heel belangrijk!

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

Als er één ding is waarmee Pensioenfonds Recreatie zich wil onderscheiden, is het gastvrijheid. Een jaar of vijf geleden gaven werkgevers aan dat ons fonds niet op de sector leek. Dit trokken wij ons aan. We hebben vanaf toen veel gedaan om een gastvrij pensioenfonds te zijn. Dit betekende ook veranderingen in onze manier van communiceren.

De weg naar een gastvrij pensioenfonds

We hebben veel veranderingen doorgevoerd. Denk aan het in het leven roepen van onze relatiemanager. Werkgevers kunnen hem bellen met al hun vragen over pensioen. Of aan het optimistisch en open communiceren op onze website. Bijvoorbeeld met afbeeldingen van vrolijke mensen en met helder taalgebruik. Ook geven wij een volledig overzicht van wie we zijn en de namen van alle partijen waar wij werk aan uitbesteden.

Al deze en meer veranderingen hebben geleid tot de nominatie voor de Pensioen Pro Awards. Iets waar we trots op zijn!