Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Update werkgeversevent

07-05-2020

Op 6 mei werd de versoepeling van de maatregelen in de bestrijding van het coronavirus aangekondigd in een persconferentie door premier Rutte. Het is nog onduidelijk wanneer er weer evenementen kunnen plaatsvinden. Uiteraard houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zodat we u zo snel mogelijk kunnen informeren over het werkgeversevent op 3 november. We zijn graag optimistisch en gaan er vanuit dat het doorgaat!

Houdt u 3 november 2020 alvast in uw agenda vrij? De locatie is hetzelfde als waar het vorige werkgeversevent gepland stond, namelijk: Netl de Wildste tuin in Kraggenburg. Mochten de evenementen ook in november afgelast worden, dan komen we met een alternatief. We brengen u hiervan op de hoogte via onze website en/of nieuwsbrief.

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar (050) 52 25 040 of door een mail te sturen naar werkgever@pensioenfondsrecreatie.nl

We hopen dat u in goede gezondheid blijft. Doe voorzichtig, denk aan elkaar en heel graag tot ziens!