Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

Wij groeien, samen met jou!

22-02-2019

Bij Pensioenfonds Recreatie groeien we de afgelopen jaren als nooit tevoren. Hoe dat komt? Het gaat goed in de sector! Onderzoek wijst uit dat er in de afgelopen zes jaar steeds meer geld uitgegeven wordt aan recreatie en toerisme in Nederland. Hoewel het aantal bedrijven dat is aangesloten bij het pensioenfonds niet of nauwelijks is gegroeid, is het aantal werknemers van deze aangesloten bedrijven wél gegroeid. Merk jij dit bij jou op het werk ook? Het gaat met name om een flinke groei in het aantal werknemers van de recreatie- en zwembadensector. Het gemiddeld aantal werknemers is in de periode van 2015 tot 2018 gegroeid met zo’n 10%. We mogen hier met zijn allen best trots op zijn. En zo’n groei smaakt naar meer: we willen verder groeien, samen met jou. Hier gaan de we komende tijd hard aan werken als #GastVrij Pensioenfonds! Zo gaan we meer persoonlijk met mensen uit de sector in gesprek.

Ga met ons in gesprek!
Ben je deelnemer? We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. Wil je dit met ons delen? Mail naar deelnemer@pensioenfondsrecreatie.nl. Werkgever? Neem dan contact op met onze relatiemanager Robin Bond.