Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost


Dekkingsgraad


De dekkingsgraad laat zien of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen.
Bekijk de dekkingsgraad


Uniform Pensioenoverzicht (UPO)


In het jaarlijkse pensioenoverzicht staat hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Pensioenfonds Recreatie.
Bekijk uw pensioenoverzicht


Waardeoverdracht


Als u bij een andere pensioenuitvoerder pensioen heeft opgebouwd, kunt u dit meenemen naar Pensioenfonds Recreatie.
Waardeoverdracht aanvragen


ANW-pensioen 


Anw-pensioen is een vrijwillige verzekering. Je partner ontvangt een extra tijdelijke pensioenuitkering als je komt te overlijden.
Meer informatie over het ANW-pensioen

Zoeken

ZwemBadBranche Dag 2019

11-10-2019

Afgelopen dinsdag vond de ZwembadBranche Dag plaats in Utrecht. Hét evenement voor alle bedrijven in de zwembranche. Hier ontdekte je nieuwe producten, kon je interessante workshops volgen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe contacten leggen.

Voor het eerst was Pensioenfonds Recreatie er dit jaar ook bij. We willen betrokken zijn en blijven bij de sector. Steeds vaker zoeken we daarom persoonlijk contact, met zowel werknemers als werkgevers.  Daarom stonden we bij onze eigen stand klaar voor een goed gesprek! Zo vond je er onze bestuursleden en onze relatiemanager Robin Bond. De bezoekers gingen na afloop in ieder geval naar huis met antwoorden op al hun pensioenvragen. Ook kon je je eigen dromen met ons delen voor later en een leuke prijs winnen.

Ook voorzitter Eiko de Vries was aanwezig. ’s Middags was hij gastspreker bij de Algemene Ledenvergadering van WiZZ (Vereniging voor Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen). Hij praatte je bij en beantwoordde vragen over onder andere de laatste actualiteiten. Ook benadrukte hij ons gezamenlijk doel: betrokken bij de sector, hart bij de gast.