Overslaan en naar inhoud gaan

SRGO is zeer tevreden over onze specialisten


Werkgevers stellen ons vaak vragen over pensioen. Onze pensioenspecialisten beantwoorden de vragen zo goed mogelijk. En we horen graag wat werkgevers van onze hulp vinden. Zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Cindy’s ervaring met onze pensioenspecialisten

Cindy Leijdekker-de Hamer werkt bij Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee. Ze nam de laatste jaren minimaal 1 keer per jaar contact op met Pensioenfonds Recreatie. Wij beantwoordden haar pensioenvragen. Ook hielpen we Cindy om werknemers bij Stichting Sport en Recreatie Goeree-OverFlakkee uitleg te geven over pensioen. We vroegen Cindy naar haar ervaring met onze pensioenspecialisten.

Duidelijke en heldere uitleg

"Ik ben positief over de communicatie met Pensioenfonds Recreatie. Relatiemanager Robin Bond weet al mijn vragen te beantwoorden. Hij geeft een duidelijke uitleg. Ook fijn: uitleg over pensioen voor werknemers maakt hij interactief. Dat vind ik zeer waardevol, want zo onthoud je de informatie beter.

Wij zijn erg tevreden met een vaste contactpersoon bij het pensioenfonds. Zo weten we altijd precies wie we te spreken krijgen. Dit jaar hebben we nog contact gehad over de wijzigingen in het pensioenstelsel. En gaf hij in grote lijnen inzicht in de mogelijke impact op onze organisatie. Fijn, want zo weten we hoe en wanneer we hierop in moeten spelen. Robin helpt ons trouwens niet alleen met pensioenvragen, maar ook met het uitleggen van de pensioenregeling aan onze werknemers.” 

Heeft u als werkgever ook vragen over het pensioen van uw werknemers? Neem contact op met Relatiemanager Robin Bond.

Lees ook: Zwembad De Schaeck is tevreden met onze hulp