Overslaan en naar inhoud gaan

Zwembad De Schaeck is tevreden met onze hulp


Werkgevers stellen ons vaak vragen over pensioen. Onze pensioenspecialisten beantwoorden de vragen zo goed mogelijk. En we horen graag wat werkgevers van onze hulp vinden. Zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Scilla’s ervaring met onze pensioenspecialisten

Scilla Riphagen is Medewerkster Personeelszaken bij Zwembad De Schaeck in het Gelderse Twello. Afgelopen jaar nam ze meerdere keren contact op met Pensioenfonds Recreatie. Wij beantwoordden haar pensioenvragen. We vroegen Scilla naar haar ervaring met onze pensioenspecialisten.

Zeker tevreden over het contact!

“Ik ben zeker tevreden over het contact met Pensioenfonds Recreatie! Pensioen vind ik ingewikkelde stof. Maar Pensioenfonds Recreatie maakt contact opnemen laagdrempelig. Ik heb altijd het gevoel dat ik snel en makkelijk mijn vragen kan stellen. Via mail of via Teams had ik contact met Robin Bond, relatiemanager bij Pensioenfonds Recreatie. Ook fijn: Robin legt de pensioenregeling uit in jip-en-janneketaal. Zo wordt het voor mij allemaal een stuk duidelijker.  

Als Robin nog wat moest uitzoeken, kwam hij later op mijn vragen terug. Ik wilde meer weten over het vervroegd pensioen en de RVU-regeling (Regeling voor Vervroegde Uittreding). Als je daar niet in zit, zijn de regels lastig te begrijpen. Fijn dat ik hier nu meer over weet! Zo kan ik de werknemers van Zwembad De Schaeck helpen hun pensioen goed te regelen.”

Heb jij als werkgever ook vragen over het pensioen van je werknemers? Neem contact op met Relatiemanager Robin Bond.